Michaela Wahlqvist

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Wahlqvist - 23 mars 2012 16:23

En sval bris, blå himmel med vita fluffiga moln och fåglar som kvittrar..Kan det bli mycket bättre? Jag tror att det är svårslaget ;) Det skulle vara en kall cola med is och en limeskiva i, i så fall. Nom nom.

Funderar på att gå ut och fota..Älsklingen är och spelar basket så jag tänkte att när jag ändå har lite tid för mig själv kan jag gå ut och gå en runda! Vi får se hur det blir.
Har städat buren hos Phoenix idag..Han var lika glad över att vara på fleecefilten som vanligt. Lite svårt att sila pelletsen när han hela tiden ställer sig mitt under spaden dock xD Men det löser sig alltid!

Kristoffer hade på sig sina silkesbyxor igen och för tredje gången så springer Phoenix in i dom när vi sitter på golvet. Springer upp för byxbenet, stannar vid Kristoffers knäveck och bygger bo xD haha, han är rolig han :P

Han fick också tillbaka sin stora hushålls pappers rulle till buren och han har hållt på med den halva dagen. Får se hur länge den håller :P (Inte så länge när den är i hans ägor..)


Sen har jag varit och sagt upp min lägenhet, jag kan fortfarande inte tycka att det känns särkilt rätt..Tyckte om den, men jag kommer inte ha råd över sommaren, med tanke på att man inte får studielån då. Och jag hinner inte samla ihop så mycket tills dess. Så det blev så att jag fick säga upp den. Vilket också innebär att vi måste flytta iväg alla saker och packa ner allt i kartonger igen. Hmm.. Tur att man har tre månader på sig i alla fall :)

Ska flytta över det mesta till Kristoffers lägenhet och så ska vi bo där. Hoppas att vi kan söka till en tvåa eller trea snart, så att vi kan bo lite större.


Nej nu ska jag nog banne mig ta och gå ut en stund. Känns rätt fel att sitta inne framför datorn när de är så sjukt fint väder ute :D Ha de gött! Fler foton kommer snart..Så kika gärna in igen!


~ Peace   


Bloglovin'

Follow on Bloglovin
Vad tycker Du om mina foton?
 Jättefina!
 Fina
 Sådär..
 Inte så fina
 Gillar dom inte alls!

Gästboken

17 besvarade frågor

Senaste inläggen

Vilka länder kommer mina besökare ifrån?

Flag Counter

Arkivet

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Muspekare

Chrome Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards